Informacije o korištenju nekih računalnih usluga za zaposlenike HERA-e

Ikona za Outlook Web App

Outlook Web App – Pristup na HERA-in interni server za e-poštu (Microsoft Exchange) putem web-preglednika na desktop računalu. Za pristup je potrebna prijava s korisničkim računom iz lokalne Windowsove domene.

Pristup na e-poštu moguć je i putem klijentskog softvera (npr. MS Outlook) na kućnom računalu ili na pametnom mobitelu ako se postavke spajanja podese na odgovarajući način. Više informacija možete dobiti u Odjelu za IKT.


Ikona za Junk Box

Junk Box – Pregled e-pošte koju je izdvojio softver za filtriranje neželjene pošte. Za pristup je potrebna prijava s korisničkim računom iz lokalne Windowsove domene.


Ikona za web-sučelje Virtual Office

Virtual Office – Pristup s Interneta u HERA-in LAN putem sigurne VPN-konekcije. Za dobivanje prava pristupa i upute obratite se Odjelu za IKT.


eGOP – Pristup na sustav za uredsko poslovanje.

eGOP test – Pristup na testni sustav za uredsko poslovanje.


Ikona za AAI@EduHr

Ažuriranje elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr – Budući da je HERA pridružena članica CARNeta, imate mogućnost dobivanja elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr koji se može koristiti za pristup različitim internetskim uslugama. Za dobivanje identiteta obratite se Odjelu za IKT.

Slijedi popis nekih usluga u kojima se koristi ovaj elektronički identitet:


Preporuča se praćenje:

Za dodatne informacije kontaktirajte Odjel za IKT.


CEREMP

Stranice za administratore